Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο 30χρονος ποδηλάτης  

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο 30χρονος ποδηλάτης   

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα στο δρόμο Λιοπετρίου – Σωτήρας, έχασε τη ζωή του ο PARVINDER SINGH, 30 ετών από την Ινδία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη από την επαρχία Αμμοχώστου στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ποδηλάτου που οδηγούσε ο 30χρονος, το οποίο προπορευόταν.

Από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, το ποδήλατο δεν έφερε φώτα πορείας στο μπροστινό και πίσω μέρος ούτε και αντανακλαστικά φωσφόρα.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE